Beleid & Kwaliteit – Huisartsenpraktijk Koedijk – Koedijk
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Koedijk
De Hertog 2 1831 EK
Koedijk

Beleid & Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit als leidraad

Als team streven wij voortdurend naar een verbetering van onze kwaliteit en service. Steeds weer zoeken we naar mogelijkheden om onze zorg en dienstverlening voor u als patiënt te optimaliseren.

Accreditatie

De huisartsenpraktijk Koedijk is gecertificeerd door Lloyd’s volgens NEN norm. Dit betekent dat wij continu werken aan naleving van protocollen en verbetering van kwaliteit. Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat onze praktijk goed georganiseerd is en dat wij ons blijven ontwikkelen om u steeds beter te kunnen helpen.

De accreditering van de huisartsenpraktijk richt zich vooral op het toetsen van het proces tussen huisarts en patiënt en de voorwaarden waaronder dit proces plaatsvindt. Jaarlijks vindt er een zogenoemde audit plaats waarbij wordt gecontroleerd of alle afspraken, protocollen en werkwijzen worden nageleefd binnen onze praktijk. Deze toetsing wordt uitgevoerd door een onafhankelijke controleur, die in dienst is van de Lloyds praktijkaccreditering. Meer informatie vindt u bij de Lloyds praktijkcreditering.

Registratie

Huisartsen en medewerkers van Huisartsenpraktijk Koedijk zijn in het bezit van een BIG registratie. Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is een wettelijk, online en openbaar register. Alleen wie in het BIG-register staat, mag een beschermde beroepstitel voeren en mag de bij het beroep horende voorbehouden handelingen zelfstandig uitvoeren.  Een BIG-registratie is alleen noodzakelijk als iemand ook echt actief werkt in het beroep. Iedereen kan het register raadplegen. Het BIG-register verzorgt ook de erkenning van buitenlandse diploma’s.

Opleidingspraktijk

Huisartsenpraktijk Koedijk is een gecertificeerde opleidingspraktijk. Regelmatig is er een huisarts in opleiding bij ons werkzaam. Huisartsopleiders voldoen daardoor aan een aantal extra kwaliteitseisen. Daarnaast zijn we stageverlener voor doktersassistentes.

Beleid

Zie onze Missie & Visie